Kanta-asiakasohjelma on julkaistu

Julkaistu: 25.3.2024

Olemme julkaisseet TCG-kaupan kanta-asiakasohjelman!

Kanta-asiakasohjelma on ilmainen TCG-kaupan asiakkaille suunnattu etuohjelma, jossa palkitsemme asiakkaitamme toistuvien tilausten tekemisestä. Sinulla täytyy olla rekisteröity käyttäjätili verkkokaupassamme, jotta voit hyödyntää kanta-asiakasohjelman edut.

Kanta-asiakasohjelman julkaisun yhteydessä ensimmäinen etu, jonka tarjoamme kanta-asiakkaillemme, on kanta-asiakaspisteet. Ansaitset kanta-asiakaspisteitä jokaisesta tekemästäsi yli 20,00 € tilauksesta verkkokaupassamme. Ansaitset 4 kanta-asiakaspistettä jokaista käytettyä 1,00 € kohden. Kanta-asiakaspisteitä voit muuttaa kaupparahaksi, jota käytetään TCG-kaupassa tehtyjen tilausten maksamiseen. Muuttaessasi kanta-asiakaspisteitä kaupparahaksi 100 pistettä = 1,00 € kaupparahaa. Saat siis 4 % takaisin käyttämästäsi summasta kaupparahana. Kanta-asiakaspisteet aktivoituvat käyttöösi 30 päivän kuluttua siitä kun tilaus on lähetetty ja kanta-asiakaspisteet ovat voimassa 365 päivää siitä kun ne on ansaittu. Voit pidentää kanta-asiakaspisteiden voimassaoloa kun teet uuden tilauksen.

Olemme myös lisänneet vanhoille asiakkaillemme takautuvasti kaupparahaa jo tehtyjen tilausten perusteella. Takautuvasti annetut kaupparahat on valitettavasti voitu automaattisesti antaa vain asiakkaille, joilla on rekisteröity käyttäjätunnus verkkokaupassamme. Mikäli olet tehnyt aiemmin tilauksia kaupastamme ilman käyttäjätiliä, voit luoda uuden käyttäjätilin nyt ja ilmoittaa asiakaspalveluumme vanhojen tilaustesi tilausnumerot niin voimme lisätä myös ilman käyttäjätunnusta tehdyistä vanhoista tilauksista kaupparahaa tilillesi.

Jaa tämä kirjoitus

Greidauspalvelu
Greidauspalvelu